Belső árnyékolók

Szalagfüggöny
A modern árnyékolástechnikai eszközök közé tartozó textil szalagfüggöny (normál szalagfüggöny) nagyon népszerű árnyékoló irodákban és lakásokban egyaránt, mivel könnyen kezelhető, jól szabályozható és helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt. A szalagfüggöny előnye, hogy ferde és íves felületek árnyékolására is alkalmas.

Roletta
A roletta az egyik legnépszerűbb, legrégebben használt belső ányékoló. A rugós vagy gyöngylánc-működtetésű alumíniumtengelyre impregnálással ellátott textília tekeredik fel, mely a választott anyagtól függően elérő mértékben szűri ki a nem kívánt világosságot.
Az anyagok tekintetében különböző típusokat kínálunk. Hagyományos vásznak között megkülönböztetünk fényáteresztő és fényzáró anyagokat.

Reluxa
Irodák és lakások kedvelt árnyékolói, praktikus és esztétikus, gazdag színválasztéka révén a lakás színeihez tudjuk igazítani, akár térelválasztóként is nagyszerűen alkalmazható. Alkalmazása szinte határtalan lehetőséget nyújt, hiszen bármilyen ablakra illetve ajtótípusra felszerelhető.

Tóth Nyílászáró
Dózsa György u. 60.
Berettyóújfalu,  4100
Telefon:
+3654401597
Email:
tothnyilaszaro@gmail.com