Bejárati ajtók

HORIZONT PS R penta
A rendszer müszaki jellemzése:

A HORIZONT PS R penta ajtórendszer konstrukciólag öt légkamrás profilnak lett tervezveütközö tömítéssel. A fö profilok beépítési mélysége 75 mm a szárnynál 80 mm. Mind a két alaplista használatánál a üvegezés 24mm és 40 mm szélességben történhet. A HORIZONT PS R penta profilrendszernél egyforma merevítöket lehet használni, a feltételek betartásánál a merevítökkel kapcsolatban. Ha esetleg az elöírt merevítök más merevítökkellesznek helyettesítve, ebben az esetben megkell felelni az elöírásokkal, a statikai nyomással és a formája, mérete nem befolyásolhatja a már késztermék minöségét.
A HORIZONT PS R penta profilrendszerek el vannak látva 16 mm “euronúttal”. A tok és szárnyközti távolság mérete 12 mm. Az euronút 13 mm-re van behelyezve a tokhoz viszonyítva. Ezek az univerzális méretek lehetövé teszik bármely európai vasalat használatát. A vasalási nút közelebb került az ablakszárny közepe felé és ez ellenálóvá teszi az ablakot az esetleges betörések ellen.

A további kiegészítök a HORIZONT PS R penta profilrendszer használatánál a sorolók, forrasztható sarkok stb., az ebben a katalógusban felsoroltak, úgymint az egyes technologiák meg kell, hogy egyezzenek a HORIZONT PS R penta feldolgozói számára. A nem megfelelö kiegészítök használata, amik nincsenek kipróbálva, befolyásolhatják a végtermék minöségét. Ha mégis a feldolgozó e mellett dönt, szükséges a változásokat átkonzultálni a HORIZONT PS R penta gyártójával.
Az alapanyag tulajdonsága A HORIZONT PS R penta ajtó rendszer az EN 12 608 európai norma szerint van gyártva.

Kedvező áru ajtó kínálatunkat ITT találja.

Tóth Nyílászáró
Dózsa György u. 60.
Berettyóújfalu,  4100
Telefon:
+3654401597
Email:
tothnyilaszaro@gmail.com