Előírások honlapon történő megjelenésre (a dőlt betűvel írt rész útmutatásokat tartalmaz, nem kell megjeleníteni)

A kedvezményezett a már működő honlapján köteles a projektjéről információt feltölteni, és az adatokat folyamatosan naprakészen tartani a projekt pénzügyi zárásáig. A kedvezményezettől elvárt, hogy a honlapjának főoldalán jól látható helyen legyen elérhető az európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztéseket bemutató oldal, vagy menüpont, ami egy aloldalra mutat.

A kedvezményezettnek az alábbi tartalmi elemeket szükséges megjelenítenie, valamint folyamatosan naprakészen tartania a honlapján a projekthez kapcsolódóan:

A kedvezményezett neve: Tóth Zoltán egyéni vállalkozó
A fejlesztés tárgya, célja: Nyílászáró forgalmazó vállalkozás fejlesztése
A szerződött támogatás összege: 9 988 211 Ft
Projektazonosító: GINOP-1.2.9-20- 2021-06215
A projekt tartalmának részletes bemutatása:
A vállalkozásom szolgáltatása az egyedi méretre készített hőszigetelt nyílászárók beszerelése. A kész nyílászárók beszerelésének előkészítéséhez, redőnyök méretre szabásához szükséges modern gépek nem álltak a rendelkezésemre, ezek beszerzésére irányult egyrészt a projekt: beszerzésre kerül két nagy teljesítményű vágógép és két fűrészgép az alapanyagok minden igényeknek megfelelő előkészítéséhez, mely szintén a szolgáltatásaim minőségi fejlesztését tesz lehetővé.
Másrészt a vállalkozás székhelye nem rendelkezett külön bemutatótérrel, ahol igényesen elrendezve lehet bemutatni az általunk forgalmazott nyílászárókat.
A projekt keretein belül a meglévő üzletem tetőtere került átépítésre, és ezzel a funkcióváltással kialakításra került a forgalmazott termékek bemutatótere. Ezzel növelni tudtuk a tároló kapacitásunkat és további tevékenységek végzésére hely szabadult fel műhelyeinkben.
A projekt részeként a munkavállalóm digitális kompetencia fejlesztésére irányuló képzésen vett részt.
A fejlesztés hatására növekedik a szolgáltatásaim minősége és a vállalkozásom versenyképessége ami lehetővé teszi a munkavállalói létszámom megtartását.
A projekt befejezési dátuma: 2023.01.30.


Az alábbi kötelező arculati elemek feltüntetése szükséges a honlapon színes verzióban, bal felső sarokban:

Az arculati elemeket mindig kiemelt helyen kell szerepeltetni a honlapon, azaz a láthatósági területen kell lennie megnyitáskor, görgetést nem igénylő pozícióban. Ezen elemek megjelenítése a honlapon legkésőbb a projekt tényleges, fizikai megkezdésekor kötelező.