Garázskapuk

Minden esetben a leggazdaságosabb megoldást kínáljuk az Ön számára gondosan mérlegelve a helyszíni adottságokat és az Ön egyedi igényeit.
A leggyakrabban választott színű és méretű kapu panelekből mindig tartunk raktáron így rövid határidővel vállaljuk azok gyártását, szállítását illetve beépítését is.
Kapuját kiváló minőségű alapanyagokból, erős szerkezeti elemekből állítjuk össze.
Kapuink magas esztétikai értékkel rendelkeznek , ezáltal az Ön otthonát is szebbé teszik.
A beépített kapu masszív felépítésű, megvédi autóját a betörőktől.
A kapuk távirányítással nyílnak az Ön kényelméért.
Az Ön által megrendelt kapu függőleges és vízszintes vasalatait már a műhelyünkben összeszereljük, a furatokat és az illesztések hibátlanságát gondosan ellenőrizzük, a különböző csavarokat a helyüknek megfelelő furatban hagyjuk , ami a helyszínen való összeszerelési munkálatokat megkönnyíti és gyorsabbá, hatékonyabbá teszi.
A kapukat a gyártó hosszú élettartamú és strapabíró torziós rugókkal látta el a biztonságos működés és a tartósság érdekében.
Ha beépítés helye nem szabvány méretű nem jelent plusz költséget az Ön számára, egyedivé tesszük kapuját.

Az általunk forgalmazott kapuk jellemzői:

Starset-Csillag Garázskapu: CE minősítéssel ellátott olasz termékcsalád
Hőszigetelés mindenek felett: A Csillag garázskapuk gyártásánál az egyik legfontosabb szempont a tökéletes hőszigetelés elérése. A kapuk kiváló minőségű 4cm vastag hőszigetelt panelekből készülnek az Ön igényeinek megfelelően. A garázs nyílászáró otthona legnagyobb méretű nyílászárója. A megfelelő szigeteléssel sokat spórolhat a fűtésszámláján. A panelek ujjbecsípődés elleni védelemmel vannak ellátva az Ön és családja biztonságának érdekében. Velünk a legmodernebb és legbiztonságosabb kapuk egyikét tudhatja a magáénak, amellyel esztétikusabbá és kényelmesebbé tesszük környezetét. Ha Ön hosszú élettartamú és gazdaságos megoldást keres a legjobb helyen jár.
Az Ön garázsának nyílászáróját csakis kiváló minőségű alapanyagokból készült: A vasalat rendszer egyedülállóan stabil és gondosan felületkezelt horganyzott acél felhasználásával készül. Akár a motoros akár a kézi meghajtást választja a hosszú élettartamú torziós rugóknak köszönhetően minden időben biztosított a csendes üzemelés. A biztonságos működés érdekében a kábelhuzal a vasalaton belül fut.
A legnépszerűbb szín a fehér, amelyet keskenybordás vagy széles bordás mintázattal ajánljuk megrendelőinknek. Fautánzatú paneljeink is igen közkedveltek a legnépszerűbb az aranytölgy amely szintén elérhető szélesbordás mintázattal.
A tökéletesen szigetelt kapu mellett a másik fontos tényező elérni, hogy a természetes fény is bejuthasson a garázsba. Ezt a panelekbe szerelt hőszigetelt, dupla akril betétes átlátszó és kristályos ablakokkal érjük el. Az ablakok sima vagy mintázott kivitelben rendelhetőek.
A kapuk igény esetén személybejáróval is kiegészíthetőek, melynek tartozékai a kilincs, az automata ajtó behúzó, cylinder zárbetéttel és kulcsokkal. Méretét a kapu mérete és típusa határozza meg.
Ideális és árát illetően a leggazdaságosabb nyílás méretek:
Maximum szélességek (mm-ben):2500,3000,5000 Természetesen bármilyen egyedi igényt kielégítünk.
Maximum magasságok (mm-ben): 2000, 2110, 2220, 2330, 2440, 2500, 2610, 2720,2830,3000.
A beépítés feltételei:
A szekcionált nyílászárók vakolt vagy simított belső falsíkra vagy más fogadófelületre kerülnek felhelyezésre. A jobb és bal oldali belső káva mérete minimum 10 cm kell hogy legyen, felül a szemöldök mérete el kell hogy érje a minimum 25 cm-t, ahhoz hogy a termék beépíthető legyen.
További kérdéseivel és ajánlatunkért kérjük keressen elérhetőségeink bármelyikén.

Tóth Nyílászáró
Dózsa György u. 60.
Berettyóújfalu,  4100
Telefon:
+3654401597
Email:
tothnyilaszaro@gmail.com